Een moderne, landelijke of design keuken in Berkhout

In uw keuken in Berkhout wordt er écht geleefd. U geniet er met uw gezin, vrienden en familie van verrukkelijke maaltijden. Een degelijke, passende keuken is daarom geen overbodige luxe. De ruimte moet namelijk een aantal eigenschappen tegelijk vervullen: het moet niet alleen praktisch, groot genoeg en modern zijn, maar ook gezellig en verbindend. We begrijpen dat bij Tuijp Keuken & Bad. Daarom maken we al onze keukens nauwkeurig op maat. Zo bent u volledig zeker dat uw keukens aan uw verwachtingen voldoet.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Het advies van Tuijp voor uw keuken in Berkhout

Er kruipt veel denkwerk in het kopen van een nieuwe keuken in Berkhout. U wist misschien al wat u wou, tot u een bezoek bracht aan de showroom. Plots gaat er een wereld vol mogelijkheden open, waarvan u het bestaan niet afwist. Onze adviseurs kennen gelukkig alles van keuken. Zij gieten uw wensen en ideeën in een concreet plan. Hiervoor organiseren we bij Tuijp Keuken & Bad een verkennend gesprek in onze showroom, waarbij we 100% advies op maat geven. Onze keukenadviseurs schetsen dan uw woonsituatie op basis van de informatie die u hen geeft. Ze spreken al hun kennis en ervaring aan en ontwerpen uw keuken via een 3D-tekening. Zo krijgt u meteen een totaalbeeld te zien. Tuijp zorgt voor een authentieke ervaring, geheel vrijblijvend!

Landelijke, moderne en design keukens in Berkhout

Er bestaan een heleboel stijlen waaruit u kan kiezen voor uw keuken in Berkhout. Bij Tuijp richten we ons voornamelijk op landelijke, moderne en design keukens. De stijl bepaalt voornamelijk de uitstraling van uw keuken, maar dat alleen is niet voldoende. Ook de vorm en opstelling van de keukenelementen spelen namelijk een belangrijke rol.

  • Wilt u een kookeiland, een rechte keuken of liever een U-vorm?
  • Kookt u met een fornuis, inductie en/of een stoomoven?
  • Welke materialen verkiest u: laminaat, hout, folie?
In het assortiment van Tuijp zitten twee geliefde merken: Rotpunkt en Schmidt. In elke collectie vindt u verschillende stijlen terug. Bovendien zijn de opstelling en kleur eenvoudig aan te passen door hun flexibiliteit en is ook de binnenzijde van de kasten zonder meerprijs in diverse kleuren te kiezen. U bepaalt mee het ontwerp van uw droomkeuken, zodat die gegarandeerd past bij uw stijl en smaak.

Gaat u binnenkort een keuken kopen in Berkhout? Kom dan langs bij Tuijp Keuken & Bad. In onze showroom ontdekt u ons ruim aanbod maatkeukens. Nu al weten wat de kostprijs van uw project zal zijn? De keukencalculator bezorgt u een eerste schatting.

Tuijp Keuken & Bad showroom

De showroom van Tuijp is goed voor maar liefst 900 m² inspiratie. In een gemoedelijke sfeer ontdekt u er de diverse stijlen en merken, de nieuwste trends en alle mogelijke opstellingen. Heeft u advies nodig, heeft u vragen of wenst u een persoonlijke visualisatie van uw keuken? Ons team staat voor u klaar. Droom gerust, wij doen het voor u. Wilt u graag op voorhand de kostprijs van die nieuwe keuken weten? Via onze online keukencalculator maakt u snel een schatting. We ontvangen u hiervoor uiteraard ook graag in onze showroom. Wij maken ter plekke de berekening terwijl u geniet van een kopje koffie. Wilt u graag zeker weten dat we voor u een offerte kunnen maken als u komt? Plan dan op voorhand hier een afspraak in.

Keuken en toebehoren

De expertise van Tuijp gaat heel wat verder dan enkel keukens. Ook wanneer u op zoek bent naar de aparte toebehoren, kan u bij ons aankloppen. Zo kan u bij ons terecht voor aanrechtbladen, een niet te onderschatten element van uw keuken. De keuze van een aanrechtblad oefent een invloed uit op de uitstraling van de ruimte en speelt een rol in het gebruiksgemak. Gaat uw voorkeur uit naar composiet, keramiek of toplaminaat? Geen probleem voor Tuijp. Verder helpen we u ook met:

  • Installatie van uw keuken
  • Ingebouwde keukenapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de wanden
  • Elektrawerk
  • Tegels
  • Schilderwerken
Uw keuken in Berkhout inrichten van boven tot onder, daar is Tuijp goed in. We willen u een hoop gedoe met verschillende aannemers besparen. Daarom zijn wij één aanspreekpunt.