Genieten in uw nieuwe keuken in Oudendijk

In uw woning in Oudendijk is de keuken ongetwijfeld het kloppend hart. U zet er uw gezin, vrienden en familie heerlijke maaltijden voor. Net daarom is kiezen voor een keuken die bij u past zo belangrijk. De ruimte moet namelijk een aantal eigenschappen tegelijk vervullen: het moet niet alleen praktisch, groot genoeg en modern zijn, maar ook gezellig en verbindend. Dat begrijpen we bij Tuijp Keuken & Bad. Daarom specialiseren we ons in keukens op maat. Zo bent u zeker dat uw nieuwe keuken volledig voldoet aan uw verwachtingen.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens in Oudendijk

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens in Oudendijk.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Plannen om binnenkort een keuken te kopen in Oudendijk? Bij Tuijp Keuken & Bad staan we voor u klaar. In onze showroom ontdekt u ons ruim aanbod maatkeukens. Wilt u nu al berekenen wat de kostprijs van uw project zal zijn? Vul dan online onze keukencalculator in!

De toebehoren voor uw keuken

Bij Tuijp vindt u meer dan keukens alleen. Ook voor de toebehoren bent u bij ons welkom. Zo behoren werkbladen, een belangrijk element in uw keuken, ook tot ons assortiment. Een aanrechtblad bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de ruimte en speelt uiteraard een grote rol in het gebruiksgemak. Verkiest u composiet, keramiek of toplaminaat? U vindt het bij Tuijp. Verder bent u bij ons ook aan het juiste adres voor:

  • Installatie van uw keuken
  • Ingebouwde apparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de muren
  • Elektriciteitswerken
  • Tegels
  • Schilderwerken
Alles wat u nodig hebt voor uw keuken in Oudendijk bieden wij aan, van boven tot onder. We willen u een hoop gedoe met verschillende aannemers besparen. Daarom zijn wij één aanspreekpunt.

Landelijke, moderne en design keukens in Oudendijk

Voor uw keuken in Oudendijk kiest u uit verschillende stijlen. Tuijp biedt voornamelijk landelijke, moderne en design keukens aan. De uitstraling van uw keuken hangt echter niet alleen samen met de stijl die u kiest. U moet namelijk ook nadenken over de vorm en opstelling.

  • Werkt u graag met een kookeiland, of verkiest u eerder een rechte keuken of U-vorm?
  • Kookt u met een fornuis, inductie en/of een stoomoven?
  • Welke materialen had u in gedachten: laminaat, hout, folie?
Daarom vindt u bij ons keukens op maat. Beide merken hebben keukenelementen die bij de verschillende stijlen horen. De opstelling en kleur zijn bovendien eenvoudig aan te passen door hun flexibiliteit en ook de binnenzijde van de kasten zijn in diverse kleuren beschikbaar. En dat zonder meerprijs! U bepaalt mee het ontwerp van uw droomkeuken, zodat die gegarandeerd past bij uw stijl en smaak.

Ontdek onze keukens in de showroom

De showroom van Tuijp is goed voor maar liefst 900 m² inspiratie. Ruimte is er alvast genoeg om de diverse stijlen en merken, de nieuwste trends en alle mogelijke opstellingen te verkennen. Ons team staat voor u klaar wanneer u vragen heeft, advies nodig heeft of wanneer u een persoonlijke visualisatie van uw keuken wenst. U droomt het, wij doen het. Wilt u snel weten wat die nieuwe keuken u gaat kosten? Met de online keukencalculator berekent u snel een schatting. Hiervoor bent u uiteraard ook welkom in onze showroom. Wij maken ter plekke de berekening terwijl u geniet van een kopje koffie. Wilt u zeker zijn dan we een offerte kunnen maken als u komt? Leg dan hier op voorhand een afspraak vast.

Een keuken kopen in Oudendijk met ons advies

Een nieuwe keuken kopen in Oudendijk, dat doet u niet zomaar. Misschien dacht u te weten wat u wou, tot u even rondkeek in de showroom. Plots twijfelt u of ziet u mogelijkheden waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig kan u terecht bij onze adviseurs. Zij helpen uw wensen en ideeën om te zetten in een concreet voorstel. Bij Tuijp Keuken & Bad organiseren we hiervoor een verkennend gesprek in onze showroom, waarbij we 100% advies op maat geven. Onze keukenadviseurs leven zich in uw situatie in op basis van de informatie die u hen geeft. Hierna spreken ze hun kennis en ervaring aan om uw keuken te ontwerpen via een 3D-tekening. Zo krijgt u meteen een totaalbeeld te zien. We creëren een authentieke beleving, en dat geheel vrijblijvend!

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!