Ontdek de collectie keukens in Avenhorn

Uw keuken in Avenhorn, dat is er een om écht in te leven. U bereidt er voor uw gezin, vrienden en familie heerlijke maaltijden. Net daarom kruipt er zoveel tijd in het uitkiezen van een geschikte keuken. Ze moet tegelijkertijd groot en modern zijn, maar moet ook een gevoel van gezelligheid en verbinding uitstralen. Dat begrijpen we bij Tuijp Keuken & Bad. Daarom kiezen wij voluit voor keukens op maat. Zo bent u zeker dat uw nieuwe keuken helemaal voldoet aan uw verwachtingen.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Het advies van Tuijp voor uw keuken in Avenhorn

Het kopen van een nieuwe keuken in Avenhorn is niet zo vanzelfsprekend. U dacht misschien te weten wat u wou, tot u rondloopt in de showroom. Plots ziet u er apparaten, opstellingen en stijlen waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig kan u terecht bij onze adviseurs. Zij gieten uw wensen en ideeën in een concreet plan. Hiervoor bent u welkom in de showroom van Tuijp Keuken & Bad. We organiseren er een verkennend gesprek waarbij we 100% advies op maat geven. Op basis van de informatie die u hen geeft, leven onze keukenadviseurs zich in uw situatie in. Ze ontwikkelen hierna uw keuken via een 3D-tekening. Zo tonen zij u alle mogelijkheden van uw toekomstige keuken. We creëren een authentieke ervaring, die trouwens geheel vrijblijvend is!

Binnenkort een keuken kopen in Avenhorn? Tuijp Keuken & Bad staat voor u klaar. Uw keuken wordt volledig op maat door ons gemaakt. Nu al de kostprijs van uw project berekenen? Vul dan de keukencalculator online in!

Alle toebehoren voor uw keuken in Avenhorn

Tuijp maakt volledige keukens, en dan bedoelen we écht volledig. Ook wanneer u op zoek bent naar de aparte toebehoren, kan u bij ons aankloppen. Zo vindt u bij ons aanrechtbladen, een belangrijk element van uw keuken. Een werkblad beïnvloedt namelijk het gebruiksgemak én de uitstraling van de ruimte. Wat kiest u: composiet, keramiek of toplaminaat? Wij hebben wat u zoekt. Maar ook voor deze andere diensten bent u bij ons aan het juiste adres:

  • Keukeninstallatie
  • Ingebouwde apparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de wanden
  • Elektriciteitswerken
  • Tegels
  • Schilderen
Alles wat u voor uw keuken in Avenhorn nodig hebt bieden we aan, van boven tot onder. Wij willen namelijk één aanspreekpunt zijn voor u, zodat u een hoop gedoe met verschillende aannemers vermijdt.

De showroom van Tuijp Keuken & Bad

In de showroom van Tuijp vindt u maar liefst 900 m² aan inspiratie. In een gemoedelijke sfeer ontdekt u er de diverse stijlen en merken, de nieuwste trends en alle mogelijke opstellingen. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden, geeft advies op maat en maakt een persoonlijke visualisatie van uw toekomstige keuken. U mag dromen, wij doen het. Liever snel weten wat uw nieuwe keuken gaat kosten? Een richtlijn berekent u online via onze keukencalculator. Uiteraard ontvangen we u hiervoor ook graag in onze showroom. Wij voeren ter plekke een berekening uit terwijl u geniet van een kop koffie. Wilt u graag zeker weten dat we voor u een offerte kunnen maken als u komt? Plan dan op voorhand hier een afspraak in.

Moderne, landelijke en design keukens in Avenhorn

Er bestaan een heleboel stijlen waaruit u kan kiezen voor uw keuken in Avenhorn. Tuijp focust zich voornamelijk op landelijke, moderne en design keukens. De stijl hangt grotendeels samen met de uitstraling van uw keuken, maar dat is niet alles. Ook de vorm en opstelling van de keukenelementen oefenen er namelijk een grote invloed op uit.

  • Kiest u voor een rechte keuken, een U-vorm of liever een kookeiland?
  • Hoe kookt u: met inductie, een fornuis en/of een stoomoven?
  • Naar welke materialen gaat uw voorkeur uit: laminaat, hout, folie?
In ons assortiment vindt u twee topmerken terug, namelijk Rotpunkt en Schmidt. In elke collectie vindt u verschillende stijlen terug. Bovendien zijn ze door hun flexibiliteit eenvoudig in opstelling en kleur aan te passen waarbij ook de binnenzijde van de kasten zonder meerprijs in diverse kleuren te kiezen is. Hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, beslist u zelf. Zo is die volledig aan uw wensen aangepast.