Uw keuken in Grootebroek door Tuijp

In uw woning in Grootebroek staat de keuken ongetwijfeld centraal. U kookt er verrukkelijke maaltijden voor uw gezin, voor uw vrienden en familie. De juiste keuken kiezen is net daarom zo belangrijk. Ze moet namelijk heel wat eigenschappen tegelijk hebben. Een keuken moet niet alleen genoeg en modern zijn, maar moet ook gezelligheid en verbinding uitstralen. We begrijpen dat bij Tuijp Keuken & Bad. Daarom specialiseren we ons in keukens op maat. Zo bent u zeker dat uw nieuwe keuken volledig voldoet aan uw verwachtingen.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Binnenkort een keuken kopen in Grootebroek? Kom dan langs bij Tuijp Keuken & Bad. In onze showroom ontdekt u ons ruim aanbod maatkeukens. Nu al weten hoeveel uw project ongeveer kan gaan kosten? Vul dan online onze keukencalculator in!

Een keuken kopen in Grootebroek met ons advies

Wanneer u een nieuwe keuken koopt in Grootebroek, is dat niet zo vanzelfsprekend. Misschien dacht u te weten wat u wou, tot u even rondkeek in de showroom. Plots ziet u er apparaten, opstellingen en stijlen waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig zijn onze adviseurs wél op de hoogte van alle nieuwigheden. Zij gieten uw wensen en ideeën in een concreet plan. We geven u 100% advies op maat tijdens een verkennend gesprek in de showroom van Tuijp Keuken & Bad. Onze keukenadviseurs leven zich in uw situatie in op basis van de informatie die u hen geeft. Hierna ontwerpen ze uw keuken via een 3D-tekening. Zo laten zij u zien wat kan en wat niet kan in uw toekomstige keuken. We creëren geheel vrijblijvend een authentieke beleving.

De toebehoren voor uw keuken

Bij Tuijp kan u niet alleen terecht voor uw keuken zelf. Ook voor alle extraatjes in uw keuken kan u bij ons aankloppen. Zo vindt u bij ons werkbladen, een belangrijk element van uw keuken. De keuze van een werkblad bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de ruimte en is een belangrijke factor in het gebruiksgemak. Wat verkiest u: composiet, keramiek of toplaminaat? Tuijp heeft het allemaal. Maar ook voor deze andere diensten bent u bij ons aan het juiste adres:

  • Installatie van uw keuken
  • Ingebouwde apparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de wanden
  • Elektrawerk
  • Tegels
  • Schilderwerken
Alle benodigdheden voor uw keuken in Grootebroek bieden we aan, van boven tot onder. Omdat we op die manier één aanspreekpunt vormen, vermijdt u een hoop gedoe met verschillende aannemers.

De showroom van Tuijp Keuken & Bad

In de showroom van Tuijp vindt u maar liefst 900 m² aan inspiratie. U komt er in een gemoedelijke sfeer onze stijlen en merken, alsook de nieuwste trends en mogelijke opstellingen ontdekken. Wanneer u vragen heeft, advies nodig heeft of een persoonlijke visualisatie van uw keuken wenst, dan staat ons team voor u klaar. U mag dromen, wij doen het. Wilt u snel weten wat die nieuwe keuken u gaat kosten? Via onze keukencalculator berekent u online een richtlijn. U bent hiervoor uiteraard ook welkom in onze showroom. Terwijl u geniet van een kop koffie voeren wij een berekening uit. Bent u graag zeker dat wij een offerte kunnen maken wanneer u komt? Plan dan op voorhand hier een afspraak in.

Uw moderne, landelijke of design keuken in Grootebroek

Uw keuken in Grootebroek kan verschillende stijlen hebben. Bij Tuijp richten we ons voornamelijk op landelijke, moderne en design keukens. De stijl bepaalt grotendeels de uitstraling van uw keuken, maar dat alleen is niet voldoende. Zo oefenen de vorm en opstelling er ook een aanzienlijke invloed uit.

  • Gaat u voor een rechte keuken, een U-vorm of toch een kookeiland?
  • Kookt u met inductie, een stoomoven en/of een fornuis?
  • Welke materialen verkiest u: laminaat, hout, folie?
Tuijp heeft twee geliefde topmerken in het assortiment: Rotpunkt en Schmidt. Beide merken hebben keukenelementen die bij de verschillende stijlen horen. De opstelling en kleur zijn bovendien eenvoudig aan te passen door hun flexibiliteit en ook de binnenzijde van de kasten zijn in diverse kleuren beschikbaar. En dat zonder meerprijs! U heeft zelf in handen hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, zodat die volledig is aangepast aan uw wensen.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!