Tuijp maakt uw keuken in Schermerhorn

Uw keuken in Schermerhorn is zonder twijfel het kloppend hart van uw woning. Samen met uw gezin, vrienden en familie geniet u er van verrukkelijke maaltijden. Net daarom kruipt er zoveel tijd in het uitkiezen van een geschikte keuken. Ze moet namelijk groot genoeg en modern zijn, maar ook gezellig en verbindend. Daar zijn we ons bij Tuijp Keuken & Bad bewust van. Daarom kiezen wij voluit voor keukens op maat. Zo bent u zeker dat uw nieuwe keuken volledig voldoet aan uw verwachtingen.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Keuken en toebehoren

Tuijp maakt volledige keukens, en dan bedoelen we écht volledig. Ook voor de aparte toebehoren kan u bij ons aankloppen. Zo vindt u in ons assortiment aanrechtbladen, een niet te onderschatten element van uw keuken. Een aanrechtblad oefent invloed uit op zowel de uitstraling van de ruimte als het gebruiksgemak ervan. Wilt u een aanrechtblad in composiet, keramiek of toplaminaat? Geen probleem voor Tuijp. Andere diensten waarvoor u bij ons aan het juiste adres bent, zijn:

  • De installatie van de keuken
  • Ingebouwde keukenapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van muren
  • Elektrawerk
  • Tegels
  • Schilderen
Van boven tot onder, alles wat u nodig hebt voor uw keuken in Schermerhorn bieden wij aan. We willen namelijk één aanspreekpunt voor u zijn, en u zo een hoop gedoe met verschillende aannemers besparen.

Een keuken kopen in Schermerhorn met ons advies

Er kruipt veel denkwerk in het kopen van een nieuwe keuken in Schermerhorn. U dacht misschien te weten wat u wou, tot u in de showroom staat. Plots gaat er een wereld vol mogelijkheden open, waarvan u het bestaan niet afwist. Gelukkig zijn onze adviseurs wél op de hoogte van alle nieuwigheden. Zij gieten uw wensen en ideeën in een concreet plan. Tuijp Keuken & Bad organiseert hiervoor in de showroom een verkennend gesprek, waarbij we u advies op maat geven. U beschrijft uw woonsituatie aan onze keukenadviseurs zodat zij een goed beeld krijgen van al uw noden. Ze spreken hun kennis en ervaring aan, waarna ze uw keuken ontwikkelen via een 3D-tekening. Zo laten zij u zien wat kan en wat niet kan in de keuken die u voor ogen heeft. We creëren een authentieke ervaring, die trouwens geheel vrijblijvend is!

Gaat u binnenkort een keuken kopen in Schermerhorn? Bij Tuijp Keuken & Bad staan we voor u klaar. U bent welkom in onze ruime showroom, waar u onze maatkeukens ontdekt. Nu al weten hoeveel uw project ongeveer kan gaan kosten? De keukencalculator bezorgt u een eerste schatting.

Tuijp Keuken & Bad showroom

Nood aan inspiratie? In de 900 m² grote showroom van Tuijp vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. In een gemoedelijke sfeer ontdekt u er de diverse stijlen en merken, de nieuwste trends en alle mogelijke opstellingen. Ons team beantwoordt al uw vragen, geeft advies op maat en maakt een persoonlijke visualisatie van uw toekomstige keuken. Droom gerust, wij doen het voor u. Heeft u graag een idee van de kostprijs van uw nieuwe keuken? Via onze online keukencalculator maakt u snel een schatting. Uiteraard kan u hiervoor ook terecht in onze showroom. Dan maken wij ter plekke een berekening terwijl u geniet van een kopje koffie. Wilt u graag zeker weten dat we voor u een offerte kunnen maken als u komt? Plan dan vooraf een afspraak met ons in.

Uw moderne, landelijke of design keuken in Schermerhorn

Wie een nieuwe keuken in Schermerhorn koopt, kan kiezen uit verschillende stijlen. Tuijp richt zich vooral op landelijke, moderne en design keukens. De uitstraling van uw keuken wordt voornamelijk bepaald door de stijl, maar dat alleen is niet voldoende. Ook de vorm en opstelling van de keukenelementen spelen namelijk een belangrijke rol.

  • Kiest u voor een rechte keuken, een U-vorm of liever een kookeiland?
  • Hoe kookt u: met een stoomoven, inductie en/of een fornuis?
  • Voor welke materialen kiest u: laminaat, hout, folie?
Bij Tuijp hebben we twee geliefde topmerken: Rotpunkt en Schmidt. Elke collectie bevat keukenelementen uit de verschillende stijlen. Hun flexibiliteit zorgt ervoor dat u de opstelling en kleuren eenvoudig aanpast. Dat geldt ook voor de binnenzijde van de kasten, waarvoor u uit een divers kleurenpalet kiest. Zonder meerprijs! Hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, heeft u zelf in handen. Zo bent u zeker dat hij volledig aan uw wensen voldoet.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!