Een keuken op uw maat in Twisk

Uw keuken in Twisk is zonder twijfel het centrum van uw woning. U kookt er heerlijke maaltijden voor uw gezin, voor uw vrienden en familie. Net daarom kruipt er zoveel tijd in het uitkiezen van een geschikte keuken. Ze moet tegelijkertijd groot en modern zijn, maar moet ook een gevoel van gezelligheid en verbinding uitstralen. Daar zijn we ons bij Tuijp Keuken & Bad bewust van. Daarom vindt u bij ons keukens op maat. Zo komt uw nieuwe keuken volledig tegemoet aan uw verwachtingen.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Landelijke, moderne en design keukens in Twisk

Er zijn heel wat verschillende stijlen voor uw keuken in Twisk. Bij Tuijp richten we ons voornamelijk op landelijke, moderne en design keukens. De uitstraling van uw keuken wordt grotendeels bepaald door de stijl, maar dat alleen is niet voldoende. U moet immers ook goed nadenken over welke vorm en opstelling van de keukenelementen u verkiest.

  • Wilt u een kookeiland, een rechte keuken of liever een U-vorm?
  • Hoe kookt u: met een stoomoven, inductie en/of een fornuis?
  • Welke materialen had u in gedachten: laminaat, hout, folie?
In het assortiment van Tuijp zitten twee populaire topmerken: Rotpunkt en Schmidt. Elke collectie heeft keukenmeubels in de verschillende stijlen. Hun flexibiliteit zorgt ervoor dat u de opstelling en kleuren eenvoudig aanpast. Dat geldt ook voor de binnenzijde van de kasten, waarvoor u uit een divers kleurenpalet kiest. Zonder meerprijs! U heeft zelf in handen hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, zodat die volledig is aangepast aan uw wensen.

Toebehoren voor uw keuken in Twisk

Bij Tuijp kan u niet alleen terecht voor uw keuken zelf. Ook wanneer u op zoek bent naar de aparte toebehoren, kan u bij ons aankloppen. Zo vindt u bij ons aanrechtbladen, een belangrijk element van uw keuken. Een werkblad bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de ruimte en speelt uiteraard een grote rol in het gebruiksgemak. Verkiest u composiet, keramiek of toplaminaat? Tuijp heeft wat u zoekt. Verder helpen we u ook met:

  • De installatie van de keuken
  • Inbouwapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de wanden
  • Elektrawerk
  • Tegels
  • Schilderen
Alles wat u nodig hebt voor uw keuken in Twisk bieden wij aan, van boven tot onder. Doordat we één aanspreekpunt voor u vormen, blijft u gespaard van een hoop gedoe met verschillende aannemers.

Uw keuken in Twisk met het advies van Tuijp

Wanneer u een nieuwe keuken koopt in Twisk, is dat niet zo vanzelfsprekend. Misschien weet u wat u wilt, tot u in de showroom staat. Plots slaat de twijfel toe: u ziet mogelijkheden waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig kan u rekenen op onze adviseurs. Zij helpen u graag met uw wensen en ideeën om te zetten tot een concreet project. U bent welkom in de showroom van Tuijp Keuken & Bad, waarbij we u tijdens een verkennend gesprek advies op maat geven. U beschrijft uw woonsituatie aan onze keukenadviseurs zodat zij een goed beeld krijgen van al uw noden. Ze ontwerpen hierna uw keuken via een 3D-tekening. Zo maken zij u wegwijs in uw toekomstige keuken. We creëren een authentieke beleving, en dat geheel vrijblijvend!

Tuijp Keuken & Bad showroom

Wat inspiratie opdoen? De showroom van Tuijp is maar liefst 900 m² groot. U komt er in een gemoedelijke sfeer onze stijlen en merken, alsook de nieuwste trends en mogelijke opstellingen ontdekken. Ons team staat voor u klaar wanneer u vragen heeft, advies nodig heeft of wanneer u een persoonlijke visualisatie van uw keuken wenst. Droom gerust, wij doen het voor u. Weet u graag op voorhand al wat het kostenplaatje van die nieuwe keuken is? U berekent online een richtlijn via onze keukencalculator. Uiteraard kan u hiervoor ook terecht in onze showroom. Onder het genot van een kop koffie maken wij dan voor u een berekening. Wilt u zeker weten dat er genoeg tijd is om een offerte te kunnen maken? Leg dan hier op voorhand een afspraak vast.

Van plan een keuken te kopen in Twisk? Breng dan een bezoek aan Tuijp Keuken & Bad. We ontvangen u in onze ruime showroom en maken uw keuken volledig op maat. Wilt u nu al weten hoeveel uw project kan gaan kosten? Ga dan snel naar de online keukencalculator en vul ‘m in!

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!