Uw keuken in Wognum door Tuijp

Uw keuken in Wognum is ongetwijfeld het centrum van uw woning. U kookt er heerlijke maaltijden, zowel voor uw gezin als voor uw vrienden en familie. Net daarom is het zo belangrijk om een goede keuken te kiezen. Ze moet uiteraard groot genoeg en modern zijn, maar tegelijkertijd ook gezellig en verbindend. Iets waar we bij Tuijp Keuken & Bad begrip voor hebben. U vindt daarom bij ons alleen keukens op maat. Zo komt uw nieuwe keuken volledig tegemoet aan uw verwachtingen.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens in Wognum

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens in Wognum.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Alle toebehoren voor uw keuken in Wognum

Tuijp maakt volledige keukens, en dan bedoelen we écht volledig. Ook wanneer u op zoek bent naar aparte toebehoren, helpen we u uit de brand. Zo maken en plaatsen wij ook werkbladen, een niet te onderschatten element van uw keuken. De keuze van een aanrechtblad oefent een invloed uit op de uitstraling van de ruimte en speelt een rol in het gebruiksgemak. Heeft composiet, keramiek of toplaminaat uw voorkeur? U vindt het bij Tuijp. Tot ons aanbod behoort verder:

  • Keukeninstallatie
  • Ingebouwde apparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van muren
  • Elektrawerk
  • Tegels
  • Schilderen
Alles wat u nodig hebt voor uw keuken in Wognum bieden wij aan, van boven tot onder. We willen u een hoop gedoe met verschillende aannemers besparen. Daarom zijn wij één aanspreekpunt.

Uw keuken in Wognum met het advies van Tuijp

Wanneer u een nieuwe keuken koopt in Wognum, doet u dat niet onbezonnen. U heeft misschien een idee over hoe de keuken er moet uitzien, tot u langsgaat in de showroom. Plots gaat er een wereld vol mogelijkheden open, waarvan u het bestaan niet afwist. Gelukkig zijn onze adviseurs wél op de hoogte van alle nieuwigheden. Zij helpen u graag met het concretiseren van uw wensen en ideeën. Tuijp Keuken & Bad organiseert hiervoor in de showroom een verkennend gesprek, waarbij we u advies op maat geven. Onze keukenadviseurs leven zich in uw situatie in op basis van de informatie die u hen geeft. Hierna ontwerpen ze uw keuken via een 3D-tekening. Zo maken zij u wegwijs in uw toekomstige keuken. Tuijp zorgt voor een authentieke ervaring, geheel vrijblijvend!

Bent u van plan een keuken te kopen in Wognum? Bij Tuijp Keuken & Bad helpen we u met plezier verder. In onze showroom ontdekt u ons ruim aanbod maatkeukens. Wilt u nu al berekenen wat de kostprijs van uw project zal zijn? Vul dan online onze keukencalculator in!

Tuijp Keuken & Bad showroom

De showroom van Tuijp is goed voor maar liefst 900 m² inspiratie. U ontdekt er de diverse merken, stijlen, trends en mogelijke opstellingen van onze keukens. Vragen, advies of een persoonlijke visualisatie van uw keuken? Ons team staat voor u klaar. Droom gerust, wij doen het voor u. Heeft u graag een idee van de kostprijs van uw nieuwe keuken? Via onze online keukencalculator maakt u snel een schatting. Uiteraard ontvangen we u hiervoor ook graag in onze showroom. Dan voeren wij ter plekke een berekening uit, terwijl u geniet van een kop verse koffie. Wilt u graag zeker weten dat we voor u een offerte kunnen maken als u komt? Plan dan vooraf een afspraak met ons in.

Uw moderne, landelijke of design keuken in Wognum

Uw keuken in Wognum kan verschillende stijlen hebben. Bij Tuijp focussen we ons vooral op landelijke, moderne en design keukens. De stijl van uw keuken bepaalt grotendeels de uitstraling van uw keuken, maar er is meer. De vorm en de opstelling spelen immers ook een belangrijke rol.

  • Gaat u voor een rechte keuken, een U-vorm of toch een kookeiland?
  • Kookt u met inductie, een fornuis en/of een stoomoven?
  • Welke materialen had u in gedachten: laminaat, hout, folie?
Rotpunkt en Schmidt zijn twee populaire topmerken bij Tuijp. U vindt in elke collectie meubelstukken die bij de verschillende stijlen passen. Bovendien zijn ze door hun flexibiliteit eenvoudig in opstelling en kleur aan te passen waarbij ook de binnenzijde van de kasten zonder meerprijs in diverse kleuren te kiezen is. U heeft zelf in handen hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, zodat die volledig is aangepast aan uw wensen.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!