Ontdek de collectie keukens in Schardam

Uw keuken in Schardam, hét kloppend hart van uw woning. U kookt er heerlijke maaltijden voor uw gezin, voor uw vrienden en familie. Net daarom is kiezen voor een keuken die bij u past zo belangrijk. Ze moet namelijk heel wat eigenschappen tegelijk hebben. Een keuken moet niet alleen genoeg en modern zijn, maar moet ook gezelligheid en verbinding uitstralen. Dat begrijpen we bij Tuijp Keuken & Bad. We specialiseren ons daarom in keukens op maat. Zo past uw nieuwe keuken gegarandeerd bij u en uw woning.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Bent u van plan een keuken te kopen in Schardam? Bij Tuijp Keuken & Bad staan we voor u klaar. U bent welkom in onze ruime showroom, waar u onze maatkeukens ontdekt. Nu al berekenen wat uw project gaat kosten? Ga snel naar de online keukencalculator!

Alle toebehoren voor uw keuken in Schardam

Tuijp staat bekend voor meer dan keukens alleen. Ook wanneer u op zoek bent naar aparte toebehoren, helpen we u uit de brand. Zo vindt u bij ons werkbladen, een belangrijk element van uw keuken. Een werkblad beïnvloedt namelijk het gebruiksgemak én de uitstraling van de ruimte. Verkiest u composiet, keramiek of toplaminaat? U vindt het bij Tuijp. U bent verder bij ons ook aan het juiste adres voor:

  • Keukeninstallatie
  • Ingebouwde apparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de wanden
  • Elektriciteitswerken
  • Tegel- en voegwerken
  • Schilderen
We bieden alles wat u voor uw keuken in Schardam nodig heeft aan. We willen namelijk één aanspreekpunt voor u zijn, en u zo een hoop gedoe met verschillende aannemers besparen.

Landelijke, moderne en design keukens in Schardam

Wanneer u een keuken koopt in Schardam, kan u uit verschillende stijlen kiezen. Bij Tuijp focussen we ons vooral op landelijke, moderne en design keukens. De uitstraling van uw keuken wordt grotendeels bepaald door de stijl, maar dat alleen is niet voldoende. Zo oefenen de vorm en opstelling er ook een aanzienlijke invloed uit.

  • Gaat u voor een rechte keuken, een U-vorm of toch een kookeiland?
  • Kookt u met inductie, een stoomoven en/of een fornuis?
  • Welke materialen had u in gedachten: laminaat, hout, folie?
Tuijp is verdeler van twee populaire topmerken: Rotpunkt en Schmidt. Elke collectie bevat keukenelementen uit de verschillende stijlen. Dankzij hun flexibiliteit past u de opstelling en de kleuren eenvoudig aan. Zonder meerprijs kiest u uit een divers kleurenpalet, ook voor de binnenzijde van de kasten. Het ontwerp van uw droomkeuken heeft u zelf in handen, zodat u die volledig naar wens modelleert.

De showroom van Tuijp Keuken & Bad

De showroom van Tuijp biedt u 900 m² inspiratie. U ontdekt er in een gemoedelijke sfeer de diverse stijlen en merken, de nieuwste trends en alle mogelijke opstellingen. Heeft u advies nodig, heeft u vragen of wenst u een persoonlijke visualisatie van uw keuken? Ons team staat voor u klaar. We zetten alles op alles om uw verwachtingen in te lossen. Wilt u graag op voorhand de kostprijs van die nieuwe keuken weten? Via onze keukencalculator berekent u online een richtlijn. We doen dit uiteraard ook graag voor u in onze showroom. Dan voeren wij ter plekke een berekening uit, terwijl u geniet van een kop verse koffie. Bent u graag zeker dat wij een offerte kunnen maken wanneer u komt? Maak dan zeker vooraf een afspraak.

Het advies van Tuijp voor uw keuken in Schardam

Een nieuwe keuken kopen in Schardam, dat doet u niet zomaar. U heeft misschien een idee over hoe de keuken er moet uitzien, tot u langsgaat in de showroom. Plots ziet u opstellingen, apparaten, stijlen en technieken waarvan u het bestaan niet afwist. Onze adviseurs kennen gelukkig alles van keuken. Zij helpen u graag met het vertalen van uw wensen en ideeën naar een concreet project. Hiervoor organiseren we bij Tuijp Keuken & Bad een verkennend gesprek in onze showroom, waarbij we 100% advies op maat geven. Op basis van de informatie die u hen geeft, schetsen onze keukenadviseurs uw woonsituatie. Ze spreken al hun kennis en ervaring aan en ontwerpen uw keuken via een 3D-tekening. Zo laten zij u zien wat kan en wat niet kan in uw toekomstige keuken. Tuijp zorgt voor een authentieke beleving, geheel vrijblijvend!

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!