Een moderne, landelijke of design keuken in Zwaag

Uw keuken in Zwaag, hét kloppend hart van uw woning. U geniet er met uw gezin, vrienden en familie van verrukkelijke maaltijden. Net daarom kruipt er zoveel tijd in het uitkiezen van een geschikte keuken. Ze moet uiteraard groot genoeg en modern zijn, maar tegelijkertijd ook gezellig en verbindend. Bij Tuijp Keuken & Bad begrijpen we dat. Daarom maken wij keukens op maat. Úw maat. Zo past uw nieuwe keuken gegarandeerd bij u en uw woning.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Moderne, landelijke en design keukens in Zwaag

Er zijn heel wat verschillende stijlen voor uw keuken in Zwaag. Bij Tuijp focussen we ons vooral op landelijke, moderne en design keukens. De stijl hangt voornamelijk samen met de uitstraling van uw keuken, maar dat is niet alles. U moet immers ook goed nadenken over welke vorm en opstelling van de keukenelementen u verkiest.

  • Wilt u een rechte keuken, een U-vorm of werkt u liever met een kookeiland?
  • Hoe kookt u: met inductie, een fornuis en/of een stoomoven?
  • Welke materialen had u in gedachten: laminaat, hout, folie?
Daarom vindt u bij ons keukens op maat. Elke collectie bevat keukenelementen uit de verschillende stijlen. De opstelling en kleur zijn bovendien eenvoudig aan te passen dankzij hun flexibiliteit. Ook de binnenzijde van de kasten zijn zonder meerprijs in diverse kleuren beschikbaar. Hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, beslist u zelf. Zo is die volledig aan uw wensen aangepast.

De toebehoren voor uw keuken

Tuijp maakt volledige keukens, en dan bedoelen we écht volledig. Ook wanneer u op zoek bent naar aparte toebehoren, helpen we u uit de brand. Zo vindt u in ons aanbod werkbladen, een belangrijk element van uw keuken. Zowel de uitstraling van de ruimte als het gebruiksgemak ervan worden beïnvloed door de keuze van een werkblad. Wilt u een werkblad in composiet, keramiek of toplaminaat? Bij Tuijp vindt u het allemaal. Verder helpen we u ook met:

  • Installatie van uw keuken
  • Inbouwapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de muren
  • Elektriciteitswerken
  • Tegels
  • Schilderwerken
Uw keuken in Zwaag van boven tot onder inrichten, daar zijn we bij Tuijp goed in. Doordat we één aanspreekpunt voor u vormen, blijft u gespaard van een hoop gedoe met verschillende aannemers.

Bent u van plan een keuken te kopen in Zwaag? Bij Tuijp Keuken & Bad helpen we u met plezier verder. In onze showroom ontdekt u ons ruim aanbod maatkeukens. Wilt u nu al weten hoeveel uw project kan gaan kosten? De keukencalculator bezorgt u een eerste schatting.

Ontdek onze keukens in de showroom

Nood aan inspiratie? In de 900 m² grote showroom van Tuijp vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. U bent er welkom om de diverse stijlen en merken, nieuwste trends en mogelijke opstellingen persoonlijk te ontdekken. Heeft u advies nodig, heeft u vragen of wenst u een persoonlijke visualisatie van uw keuken? Ons team staat voor u klaar. We zetten alles op alles om uw verwachtingen in te lossen. Wilt u graag op voorhand de kostprijs van die nieuwe keuken weten? U berekent online een richtlijn via onze keukencalculator. Uiteraard kan u hiervoor ook terecht in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie maken wij dan een berekening. Wilt u zeker weten dat wij een offerte kunnen maken als u komt? Maak dan hier een afspraak vooraf.

Het advies van Tuijp voor uw keuken in Zwaag

Er kruipt veel denkwerk in het kopen van een nieuwe keuken in Zwaag. U dacht misschien te weten wat u wou, tot u in de showroom staat. Plots ontdekt u mogelijkheden waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig kan u terecht bij onze adviseurs. Zij zijn experts in het concreet maken van uw wensen en ideeën. Bij Tuijp Keuken & Bad organiseren we hiervoor een verkennend gesprek in onze showroom, waarbij we 100% advies op maat geven. Onze keukenadviseurs leven zich in uw situatie in op basis van de informatie die u hen geeft. Ze spreken hun kennis en ervaring aan, waarna ze uw keuken ontwikkelen via een 3D-tekening. Zo tonen zij u alle mogelijkheden van uw toekomstige keuken. Geheel vrijblijvend creëren wij voor u een authentieke beleving.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!