Een keuken op uw maat in Hem

Uw keuken in Hem, hét kloppend hart van uw woning. U geniet er met uw gezin, vrienden en familie van heerlijke maaltijden. Een degelijke, passende keuken is daarom geen overbodige luxe. Ze moet namelijk niet alleen praktisch, modern en groot genoeg zijn, maar ook gezellig en verbindend. Iets waar we bij Tuijp Keuken & Bad begrip voor hebben. U vindt daarom bij ons alleen keukens op maat. Zo komt uw nieuwe keuken volledig tegemoet aan uw verwachtingen.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Alle toebehoren voor uw keuken in Hem

Bij Tuijp vindt u meer dan keukens alleen. Ook voor de aparte toebehoren kan u bij ons aankloppen. Zo maken en plaatsen wij ook werkbladen, een belangrijk element van uw keuken. De keuze van een aanrechtblad bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de ruimte en is een belangrijke factor in het gebruiksgemak. Wilt u een werkblad in composiet, keramiek of toplaminaat? U vindt het bij Tuijp. Verder bent u bij ons ook aan het juiste adres voor:

  • De installatie van de keuken
  • Ingebouwde apparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de muren
  • Elektriciteitswerken
  • Tegels
  • Schilderwerken
Uw keuken in Hem inrichten van boven tot onder, daar is Tuijp goed in. Omdat we op die manier één aanspreekpunt vormen, vermijdt u een hoop gedoe met verschillende aannemers.

Moderne, landelijke en design keukens in Hem

Wie een nieuwe keuken in Hem koopt, kan kiezen uit verschillende stijlen. Tuijp biedt voornamelijk landelijke, moderne en design keukens aan. De uitstraling van uw keuken wordt echter niet alleen bepaald door de gekozen stijl. De vorm en de opstelling spelen immers ook een belangrijke rol.

  • Wilt u een rechte keuken, een U-vorm of werkt u liever met een kookeiland?
  • Hoe kookt u: met een stoomoven, inductie en/of een fornuis?
  • Welke materialen moeten in uw keuken worden gebruikt: laminaat, hout, folie?
In het assortiment van Tuijp zitten twee populaire merken: Rotpunkt en Schmidt. U vindt in elke collectie meubelstukken die bij de verschillende stijlen passen. De opstelling en kleur zijn bovendien eenvoudig aan te passen dankzij hun flexibiliteit. Ook de binnenzijde van de kasten zijn zonder meerprijs in diverse kleuren beschikbaar. U helpt mee uw droomkeuken te ontwerpen, zodat die helemaal aan uw wensen is aangepast.

Denkt u eraan een nieuwe keuken te kopen in Hem? Kom dan langs bij Tuijp Keuken & Bad. In onze showroom ontdekt u ons ruim aanbod maatkeukens. Nu al weten wat de kostprijs van uw project zal zijn? Vul dan online onze keukencalculator in!

Ontdek onze keukens in de showroom

Wat inspiratie opdoen? De showroom van Tuijp is maar liefst 900 m² groot. In een gemoedelijke sfeer ontdekt u er de diverse merken, stijlen, trends en mogelijke opstellingen van onze keukens. Heeft u advies nodig, heeft u vragen of wenst u een persoonlijke visualisatie van uw keuken? Ons team staat voor u klaar. U droomt het, wij doen het. Weet u graag op voorhand al wat het kostenplaatje van die nieuwe keuken is? Via onze online keukencalculator maakt u snel een schatting. Uiteraard ontvangen we u hiervoor ook graag in onze showroom. Wij voeren ter plekke een berekening uit terwijl u geniet van een kop koffie. Graag zeker zijn dat we u te woord kunnen staan wanneer u komt? Maak dan hier een afspraak vooraf.

Het advies van Tuijp voor uw keuken in Hem

Het kopen van een nieuwe keuken in Hem is niet zo vanzelfsprekend. U wist misschien al wat u wou, tot u een bezoek bracht aan de showroom. Plots twijfelt u of ziet u mogelijkheden waarvan u niet wist dat ze bestonden. Onze adviseurs weten dat gelukkig wél. Zij gieten uw wensen en ideeën in een concreet plan. We geven u 100% advies op maat tijdens een verkennend gesprek in de showroom van Tuijp Keuken & Bad. Onze keukenadviseurs schetsen dan uw woonsituatie op basis van de informatie die u hen geeft. Hierna ontwikkelen ze uw keuken via een 3D-tekening. Zo tonen zij u alle mogelijkheden van uw toekomstige keuken. We creëren een authentieke beleving, en dat geheel vrijblijvend!

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!