Tuijp maakt uw keuken in Zwaagdijk-West

Uw keuken in Zwaagdijk-West is zonder twijfel het centrum van uw woning. U kookt er heerlijke maaltijden, zowel voor uw gezin als voor uw vrienden en familie. De juiste keuken kiezen is net daarom zo belangrijk. Ze moet namelijk groot genoeg en modern zijn, maar ook gezellig en verbindend. Bij Tuijp Keuken & Bad begrijpen we dat. Daarom kiezen wij voluit voor keukens op maat. Zo voldoet uw nieuwe keuken gegarandeerd aan uw verwachtingen.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Denkt u eraan een nieuwe keuken te kopen in Zwaagdijk-West? Breng dan een bezoek aan Tuijp Keuken & Bad. Uw keuken wordt volledig op maat door ons gemaakt. Nu al de kostprijs van uw project berekenen? Vul dan de keukencalculator online in!

Een keuken kopen in Zwaagdijk-West met ons advies

Het kopen van een nieuwe keuken in Zwaagdijk-West is niet zo vanzelfsprekend. Misschien weet u wat u wilt, tot u in de showroom staat. Plots slaat de twijfel toe: u ziet mogelijkheden waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig weten onze adviseurs dat wél. Zij helpen uw wensen en ideeën om te zetten in een concreet voorstel. Tijdens een verkennend gesprek in de showroom van Tuijp Keuken & Bad geven we u 100% advies op maat. U beschrijft uw woonsituatie aan onze keukenadviseurs zodat zij een goed beeld krijgen van al uw noden. Ze spreken hun kennis en ervaring aan, waarna ze uw keuken ontwerpen via een 3D-tekening. Zo krijgt u meteen een totaalbeeld te zien. Geheel vrijblijvend creëren wij voor u een authentieke ervaring.

Keukens in Zwaagdijk-West: landelijk, modern of design

Voor uw keuken in Zwaagdijk-West zijn er heel wat verschillende stijlen mogelijk. Bij Tuijp focussen we ons vooral op landelijke, moderne en design keukens. De stijl hangt grotendeels samen met de uitstraling van uw keuken, maar dat is niet alles. De vorm en de opstelling spelen immers ook een belangrijke rol.

  • Wilt u een kookeiland, een rechte keuken of liever een U-vorm?
  • Hoe kookt u: met inductie, een fornuis en/of een stoomoven?
  • Welke materialen moeten in uw keuken worden gebruikt: laminaat, hout, folie?
In het assortiment van Tuijp zitten twee geliefde merken: Rotpunkt en Schmidt. Elke collectie heeft keukenmeubels in de verschillende stijlen. De opstelling en kleur zijn bovendien eenvoudig aan te passen door hun flexibiliteit en ook de binnenzijde van de kasten zijn in diverse kleuren beschikbaar. En dat zonder meerprijs! Hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, beslist u zelf. Zo is die volledig aan uw wensen aangepast.

De showroom van Tuijp Keuken & Bad

De showroom van Tuijp is goed voor maar liefst 900 m² inspiratie. In een gemoedelijke sfeer ontdekt u er de diverse stijlen en merken, de nieuwste trends en alle mogelijke opstellingen. Wanneer u vragen heeft, advies nodig heeft of een persoonlijke visualisatie van uw keuken wenst, dan staat ons team voor u klaar. We zetten alles op alles om uw verwachtingen in te lossen. Wilt u graag op voorhand de kostprijs van die nieuwe keuken weten? Een richtlijn berekent u online via onze keukencalculator. U bent hiervoor uiteraard ook welkom in onze showroom. Onder het genot van een kop koffie maken wij dan voor u een berekening. Wilt u zeker zijn dan we een offerte kunnen maken als u komt? Maak dan zeker vooraf een afspraak.

De toebehoren voor uw keuken

Bij Tuijp kan u niet alleen terecht voor uw keuken zelf. Ook wanneer u op zoek bent naar aparte toebehoren, helpen we u uit de brand. Zo behoren werkbladen, een belangrijk element in uw keuken, ook tot ons assortiment. De keuze van een aanrechtblad oefent een invloed uit op de uitstraling van de ruimte en speelt een rol in het gebruiksgemak. Wat kiest u: composiet, keramiek of toplaminaat? U vindt het bij Tuijp. Verder bent u bij ons ook aan het juiste adres voor:

  • Installatie van uw keuken
  • Inbouwapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de wanden
  • Elektriciteitswerken
  • Tegel- en voegwerken
  • Schilderwerken
Uw keuken in Zwaagdijk-West van boven tot onder inrichten, daar zijn we bij Tuijp goed in. Wij willen namelijk één aanspreekpunt zijn voor u, zodat u een hoop gedoe met verschillende aannemers vermijdt.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!