Ontdek de collectie keukens in Blokker

Uw keuken in Blokker is zonder twijfel het kloppend hart van uw woning. U eet er samen met uw gezin en ook voor vrienden en familie kookt u er verrukkelijke maaltijden. Net daarom is kiezen voor een keuken die bij u past zo belangrijk. Ze moet tegelijkertijd groot en modern zijn, maar moet ook een gevoel van gezelligheid en verbinding uitstralen. Iets waar we bij Tuijp Keuken & Bad begrip voor hebben. Daarom maken wij keukens op maat. Úw maat. Zo bent u volledig zeker dat uw keukens aan uw verwachtingen voldoet.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Een keuken kopen in Blokker met ons advies

Er kruipt veel denkwerk in het kopen van een nieuwe keuken in Blokker. U dacht misschien te weten wat u wou, tot u rondloopt in de showroom. Plots ziet u er apparaten, opstellingen en stijlen waarvan u niet wist dat ze bestonden. Onze adviseurs kennen gelukkig alles van keuken. Zij helpen u graag met het concreet maken van uw wensen en ideeën. We geven u 100% advies op maat tijdens een verkennend gesprek in de showroom van Tuijp Keuken & Bad. Om een goed beeld te krijgen van uw noden, beschrijft u uw woonsituatie aan onze keukenadviseurs. Hierna ontwerpen ze uw keuken via een 3D-tekening. Zo tonen ze u wat wel en niet kan in de keuken die u voor ogen heeft. We zorgen voor een authentieke ervaring, en dat geheel vrijblijvend!

Uw moderne, landelijke of design keuken in Blokker

Uw keuken in Blokker kan verschillende stijlen hebben. Bij Tuijp richten we ons voornamelijk op landelijke, moderne en design keukens. De uitstraling van uw keuken wordt echter niet alleen bepaald door de gekozen stijl. Ook de vorm en de opstelling van de keukenelementen spelen een belangrijke rol.

  • Wilt u een rechte keuken, een U-vorm of werkt u liever met een kookeiland?
  • Kookt u met inductie, een fornuis en/of een stoomoven?
  • Welke materialen vindt u mooi: laminaat, hout, folie?
Tuijp is verdeler van twee geliefde merken: Rotpunkt en Schmidt. In elke collectie vindt u verschillende stijlen terug. De opstelling en kleur zijn bovendien eenvoudig aan te passen door hun flexibiliteit en ook de binnenzijde van de kasten zijn in diverse kleuren beschikbaar. En dat zonder meerprijs! U heeft zelf in handen hoe uw droomkeuken eruit komt te zien, zodat die volledig is aangepast aan uw wensen.

Keuken en toebehoren

Tuijp staat bekend voor meer dan keukens alleen. Ook wanneer u op zoek bent naar aparte toebehoren, bent u welkom bij ons. Zo vindt u in ons assortiment werkbladen, een niet te onderschatten element van uw keuken. Een werkblad beïnvloedt namelijk het gebruiksgemak én de uitstraling van de ruimte. Verkiest u composiet, keramiek of toplaminaat? Tuijp heeft het allemaal. We helpen u verder ook met:

  • Keukeninstallatie
  • Inbouwapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van wanden
  • Elektrawerk
  • Tegel- en voegwerken
  • Schilderen
Alle benodigdheden voor uw keuken in Blokker bieden we aan, van boven tot onder. Wij willen namelijk één aanspreekpunt zijn voor u, zodat u een hoop gedoe met verschillende aannemers vermijdt.

Ontdek onze keukens in de showroom

Bij Tuijp stellen we ons aanbod tentoon in een 900 m² grote showroom. Ruimte is er alvast genoeg om de diverse stijlen en merken, de nieuwste trends en alle mogelijke opstellingen te verkennen. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden, geeft advies op maat en maakt een persoonlijke visualisatie van uw toekomstige keuken. Zo proberen we al uw verwachtingen in te lossen. Heeft u graag een idee van de kostprijs van uw nieuwe keuken? Met de online keukencalculator berekent u snel een schatting. U bent hiervoor uiteraard ook welkom in onze showroom. Terwijl u geniet van een kop koffie voeren wij een berekening uit. Wilt u zeker weten dat wij een offerte kunnen maken als u komt? Maak dan hier een afspraak vooraf.

Binnenkort een keuken kopen in Blokker? Breng dan een bezoek aan Tuijp Keuken & Bad. U bent welkom in onze ruime showroom, waar u onze maatkeukens ontdekt. Wilt u nu al weten hoeveel uw project kan gaan kosten? Ga dan naar de online keukencalculator!

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!