Genieten in uw nieuwe keuken in De Goorn

In uw woning in De Goorn staat de keuken ongetwijfeld centraal. U geniet er met uw gezin, vrienden en familie van heerlijke maaltijden. Net daarom is de juiste keuze voor een keuken zo belangrijk. Ze moet namelijk heel wat eigenschappen tegelijk hebben. Een keuken moet niet alleen genoeg en modern zijn, maar moet ook gezelligheid en verbinding uitstralen. We begrijpen dat bij Tuijp Keuken & Bad. Daarom maken wij keukens op maat. Úw maat. Zo bent u zeker dat uw nieuwe keuken volledig voldoet aan uw verwachtingen.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Recent geplaatste keukens

Onderstaand een aantal voorbeelden van geplaatste keukens.
Bekijk het volledige overzicht van geplaatste keukens bij onze klanten.

Uw moderne, landelijke of design keuken in De Goorn

Voor uw keuken in De Goorn zijn er heel wat verschillende stijlen mogelijk. Tuijp richt zich vooral op landelijke, moderne en design keukens. De uitstraling van uw keuken wordt voornamelijk bepaald door de stijl, maar dat alleen is niet voldoende. De vorm en de opstelling spelen namelijk ook een belangrijke rol.

  • Kiest u voor een kookeiland, een U-vorm of een rechte keuken?
  • Kookt u met een fornuis, inductie en/of een stoomoven?
  • Welke materialen moeten in uw keuken worden gebruikt: laminaat, hout, folie?
In het assortiment van Tuijp zitten twee geliefde merken: Rotpunkt en Schmidt. Beide merken hebben keukenelementen die bij de verschillende stijlen horen. Dankzij hun flexibiliteit past u de opstelling en de kleuren eenvoudig aan. Zonder meerprijs kiest u uit een divers kleurenpalet, ook voor de binnenzijde van de kasten. Het ontwerp van uw droomkeuken heeft u zelf in handen, zodat u die volledig naar wens modelleert.

Het advies van Tuijp voor uw keuken in De Goorn

Het kopen van een nieuwe keuken in De Goorn is niet zo vanzelfsprekend. U heeft misschien een duidelijke visie, tot u in de showroom staat. Plots ziet u er apparaten, opstellingen en stijlen waarvan u niet wist dat ze bestonden. Onze adviseurs kennen gelukkig alles van keuken. Zij helpen u graag met uw wensen en ideeën om te zetten tot een concreet project. Bij Tuijp Keuken & Bad organiseren we hiervoor een verkennend gesprek in onze showroom, waarbij we 100% advies op maat geven. Op basis van de informatie die u hen geeft, leven onze keukenadviseurs zich in uw situatie in. Hierna ontwerpen ze uw keuken via een 3D-tekening. Zo krijgen uw plannen meteen vorm. We creëren een authentieke beleving, die trouwens geheel vrijblijvend is!

Denkt u eraan een nieuwe keuken te kopen in De Goorn? Tuijp Keuken & Bad helpt u met plezier verder. Wij maken uw keuken volledig op maat. Nu al berekenen wat uw project gaat kosten? Vul dan snel de online keukencalculator in!

Tuijp Keuken & Bad showroom

U vindt maar liefst 900 m² aan inspiratie in de showroom van Tuijp. Ruimte is er alvast genoeg om de diverse stijlen en merken, de nieuwste trends en alle mogelijke opstellingen te verkennen. U kan bij ons team terecht voor vragen, advies en een persoonlijke visualisatie van uw toekomstige keuken. U droomt het, wij hebben het. Wilt u snel weten wat die nieuwe keuken u gaat kosten? Met de online keukencalculator berekent u snel een schatting. Hiervoor bent u uiteraard ook welkom in onze showroom. Wij voeren ter plekke een berekening uit terwijl u geniet van een kop koffie. Wilt u zeker weten dat wij een offerte kunnen maken als u komt? Maak dan vooraf hier een afspraak.

Toebehoren voor uw keuken in De Goorn

Bij Tuijp vindt u meer dan keukens alleen. Ook wanneer u op zoek bent naar aparte toebehoren, helpen we u uit de brand. Zo behoren aanrechtbladen, een belangrijk element in uw keuken, ook tot ons assortiment. De keuze van een aanrechtblad bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de ruimte en is een belangrijke factor in het gebruiksgemak. Heeft composiet, keramiek of toplaminaat uw voorkeur? Bij Tuijp vindt u het allemaal. Andere diensten waarvoor u bij ons aan het juiste adres bent, zijn:

  • Keukeninstallatie
  • Inbouwapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de muren
  • Elektrawerk
  • Tegels
  • Schilderen
Alle benodigdheden voor uw keuken in De Goorn bieden we aan, van boven tot onder. Wij zijn één aanspreekpunt voor u, zodat u een hoop gedoe met verschillende aannemers vermijdt.