Tuijp is partner voor uw nieuwe keuken in Nibbixwoud

Uw keuken in Nibbixwoud, dat is er een om écht in te leven. U eet er samen met uw gezin en ook voor vrienden en familie kookt u er verrukkelijke maaltijden. Net daarom is het zo belangrijk om een goede keuken te kiezen. Ze moet uiteraard groot genoeg en modern zijn, maar tegelijkertijd ook gezellig en verbindend. Bij Tuijp Keuken & Bad zijn we ons daar bewust van. Daarom specialiseren we ons in keukens op maat. Zo bent u helemaal zeker dat uw keukens aan uw verwachtingen voldoet.

Hoeveel uw keuken gemiddeld kost?

Vaak wordt ons gevraagd: Hoeveel kost een keuken precies?

Zonder een gesprek aan tafel een onmogelijk opgave. Met onze berekenhulp kunt u wel vooraf een gemiddelde prijs van de volgens uw specificaties ingevulde keuken bepalen.

Naar de calculator

Keuken en toebehoren

Tuijp maakt volledige keukens, en dan bedoelen we écht volledig. Ook voor alle extraatjes in uw keuken kan u bij ons aankloppen. Zo vindt u bij ons aanrechtbladen, een belangrijk element van uw keuken. Een werkblad bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de ruimte en speelt uiteraard een grote rol in het gebruiksgemak. Verkiest u composiet, keramiek of toplaminaat? Tuijp heeft wat u zoekt. Maar ook voor deze andere diensten bent u bij ons aan het juiste adres:

  • Installatie van uw keuken
  • Ingebouwde keukenapparatuur
  • Decorradiatoren
  • Stuken van de muren
  • Elektriciteitswerken
  • Tegel- en voegwerken
  • Schilderen
Van boven tot onder, alles wat u nodig hebt voor uw keuken in Nibbixwoud bieden wij aan. Doordat we voor u één aanspreekpunt zijn, blijft u gespaard van een hoop gedoe met verschillende aannemers.

Plannen om binnenkort een keuken te kopen in Nibbixwoud? Tuijp Keuken & Bad staat voor u klaar. In onze showroom ontdekt u ons ruim aanbod maatkeukens. Nu al de kostprijs van uw project berekenen? Ga dan snel naar de online keukencalculator en vul ‘m in!

Keukens in Nibbixwoud: landelijk, modern of design

Voor uw keuken in Nibbixwoud zijn er heel wat verschillende stijlen mogelijk. Tuijp richt zich vooral op landelijke, moderne en design keukens. De uitstraling van uw keuken wordt grotendeels bepaald door de stijl, maar dat alleen is niet voldoende. U moet immers ook nadenken over de vorm en opstelling.

  • Kiest u voor een rechte keuken, een U-vorm of liever een kookeiland?
  • Hoe kookt u: met inductie, een fornuis en/of een stoomoven?
  • Welke materialen genieten uw voorkeur: laminaat, hout, folie?
In ons assortiment vindt u twee topmerken terug, namelijk Rotpunkt en Schmidt. In elke collectie zitten stukken die bij de verschillende stijlen passen. De opstelling en kleur zijn bovendien eenvoudig aan te passen door hun flexibiliteit en ook de binnenzijde van de kasten zijn in diverse kleuren beschikbaar. En dat zonder meerprijs! U helpt mee uw droomkeuken te ontwikkelen, zodat die helemaal aan uw wensen is aangepast.

De showroom van Tuijp Keuken & Bad

De showroom van Tuijp biedt u 900 m² inspiratie. U komt er in een gemoedelijke sfeer onze stijlen en merken, alsook de nieuwste trends en mogelijke opstellingen ontdekken. Heeft u advies nodig, heeft u vragen of wenst u een persoonlijke visualisatie van uw keuken? Ons team staat voor u klaar. Zo proberen we al uw verwachtingen in te lossen. Heeft u graag een idee van de kostprijs van uw nieuwe keuken? Via onze keukencalculator berekent u online een richtlijn. Uiteraard doen we dit ook graag voor u in onze showroom. Wij voeren ter plekke een berekening uit terwijl u geniet van een kop koffie. Graag zeker zijn dat we u te woord kunnen staan wanneer u komt? Maak dan zeker vooraf een afspraak.

Het advies van Tuijp voor uw keuken in Nibbixwoud

Een nieuwe keuken kopen in Nibbixwoud is niet zo vanzelfsprekend. U wist misschien al wat u wou, tot u een bezoek bracht aan de showroom. Plots ontdekt u meubels, stijlen en technieken waarvan u niet wist dat ze bestonden. Gelukkig weten onze adviseurs dat wél. Zij gieten uw wensen en ideeën in een concreet plan. Tijdens een verkennend gesprek in de showroom van Tuijp Keuken & Bad geven we u 100% advies op maat. Onze keukenadviseurs leven zich in uw situatie in op basis van de informatie die u hen geeft. Hierna spreken ze hun kennis en ervaring aan om uw keuken te ontwerpen via een 3D-tekening. Zo krijgt u meteen een totaalbeeld te zien. Deze authentieke ervaring is trouwens geheel vrijblijvend!

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!